BALÍKOVNA DOPRAVA ZDARMA pro objednávky od 1500Kč a DÁREK k nákupu od 1000Kč

Šicí okénko aneb tip na šití - tričko s pavími pery

Moje milé zákaznice a švadlenky,

rozhodla jsme se, vám pravidelně přinášet tipy na šití z našich krásných látek, které mám na eshopu. Na hotovém výrobku si látku můžete lépe prohlédnout a představit si, jak bude asi vypadat na vašem šicím projektu. Z šití vám vždy udělám krátkou reportáž, nafotím pár fotek a natočím video finálního produktu.

IMG_20240518_162702 IMG_20240518_162716

Dnes jsem pro vás připravila klasické tričko s krátkým rukávem a kulatým výstřihem. Tričko je v zadní části dole lehce prodloužené. Spodní okraj je zaoblený směrem ven. Naproti tomu přední díl je dole kratší a oblouk je vedený dovnitř.

IMG_20240518_162407

Na tomto jednoduchém střihu krásně vynikne originální a nádherně barevný vzor. Látka by však šla použít i na ušití šatů nebo tuniky. Byly by z ní i nádherné a originální legíny. 

Metráž, ze které jsem šila, je prémiový viskózový úplet. Tento materiál vyniká jasnými a zářivými barvami. Barvy jsou na tomto typu metráže lehoučce lesklé, což jim dodává na živosti. Viskózový úplet je velmi pružný a zároveň krásně splývavý. Při nošení máte pocit lehkosti a jemnosti. Za jeho kvalitu dám ruku do ohně - barvy krásně drží i po mnoha a mnoha praních a látka nežmolkovatí. Takže oblečení zůstává stále jako nové.

Pokud bude váhat, co byste z této úžasné metráže chtěli ušít, tak můžete kouknout i na naše střihy, určitě si vyberete.