Hodnocení obchodu

5,0 363 hodnocení
Přidat hodnocení
5
361x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Markéta S. | 11.4.2021
Jsem spokojená. Látky přesně dle mého očekávání a navíc krásně zabalené. Potěšilo mě to. Děkuji a doporučuji :-)
J Avatar autora Jitka Š. | 10.4.2021
Jsem velmi spokojená, balení luxusní, dáreček - objednám znovu a doporučuji
K Avatar autora Kristina | 10.4.2021
Dodání trvalo déle, ale vykompenzovalo to nádherné balení a dárek. Určitě brzy objednám znovu.
V Avatar autora Vlaďka | 10.4.2021
Vše ok, rychlé vyřízení objednávky a jako bonus krásné balení :)
LL Avatar autora Lenka Lindnerová | 5.4.2021
Vše v pořádku, milý vzkaz :)
Avatar autora Ludmila Černá | 3.4.2021
VZ Avatar autora Věra Zuzíková | 1.4.2021
velká spokojenost
L Avatar autora Lenka | 30.3.2021
Vše v pořádku, rychlé dodání.
JS Avatar autora Jana Szö | 29.3.2021
Doporučuji
Avatar autora | 29.3.2021
J Avatar autora Jitka | 28.3.2021
Velice ráda zopakuji, látka je krásná a krásně zabalená,je vidět, že paní svou práci miluje. Moc děkuji ☺️
I Avatar autora Iva | 28.3.2021
Super obchod, balíček krásně zabalený i s dárečkem a pozdravem
Avatar autora | 28.3.2021
J Avatar autora Jana | 27.3.2021
Velice vstřícné a ochotné jednání paní Lucinky,látky přišly krásně převázané mašličkou a s dárečkem navíc.Určitě se budu ráda vracet.
HK Avatar autora hana kincova | 27.3.2021
Rychlý dodání. Vstřícné jednání. Doporucuji
I Avatar autora Iveta | 27.3.2021
Š Avatar autora Štěpánka | 25.3.2021
S obchodem sem velmi spokojená, velmi ochotná a milá paní :-) I dareček sem dostalaa i vzkas na balíčku mně moc potěšil :-)
S Avatar autora sabinadoskova | 24.3.2021
S obchodem i se zbožím, které mi rychle dorazilo jsem moc spokojena, takže moc doporučuji a krásné látky mají.
H Avatar autora Hanka S. | 22.3.2021
S obchůdkem jsem moc spokojená. Nakupovala jsek teprve podruhé, ale paní Lucka je moc milá, ochotná, látka je vždy krásně zabalená a vždy přidá dáreček. Určitě mužů doporučit ostatním :)
S Avatar autora Simona | 13.3.2021
Rychlé vyřízení objednávky. Bohatý výběr.

Stránka 1 z 19 , položek celkem: 363