BALÍKOVNA DOPRAVA ZDARMA pro objednávky od 1500Kč a DÁREK k nákupu od 1000Kč

Jak na svetrovinu, aby byl výsledek perfektní

Milujete svetrovinu? My ano, zvláště tu naši měkkoučkou, heboučkou, ňuňací, italskou pleteninu. ♥

Tento materiál vyžaduje před šitím trochu více péče, výsledek bude ale naprosto perfektní. Jak na to vám poradí naše skvělá zákaznice Eva Veselá, která z tohoto materiálu šije jak pro sebe, tak i na zakázku.

„Tak já mám ušito i z předeprané italské pleteniny a je to super. Opravdu ji chce předem vysrážet a "přetočit", ale je dokonalá, chumlavoučká a teploučká. Také ji můžete šít více na tělo, krásně pruží, je tedy možné ji vypasovat. Třeba rolák mohu dělat o 3 cm užší než u klasického žebra a krásně obepne krk, netlačí a je tak akorát! Už se těším na nové barvičky, nechala se slyšet na našem facebookovém profilu.

Dokonce pro vás natočila videa (Italská pletenina, jak na 100% výsledek a dodatek), ve kterých se dozvíte jak přesně s tímto materiálem pracovat, aby byl výsledek naprosto dokonalý.

Ve videu se dozvíte, proč je dobré látku předem vysrážet (Eva srážela na 40°). Po ušití se totiž látka sráží o 5–10 cm, což je znatelné a musí se s tím počítat. Pokud ji ale dopředu vysrážíte, takový problém nenastane a vy nebudete muset řešit přetočené švy, což je docela dobrá poučka.